Welkom

welkom | informatie | bezoekers | contact

 

LET OP : ivm met de weersomstandigheden is het niet meer mogelijk om bloemen te plukken, de bloemen zijn op dus kan er ook niet meer geplukt worden, sorry.

Welkom op de internetpagina van pluktuin.nl. Hier kunt u informatie vinden over de pluktuin van Hetty Hondeveld in Markelo.In de zomermaanden kunt U naar hartelust bloemen plukken in deze 100% natuurlijke tuin. U mag deze bloemen zelf plukken. De prijs van de door U gepluktebos wordt bepaald door de steeldikte.

 

Ieder jaar worden allerlei eenjarige bloemen gezaaid die geschikt zijn als snijbloemen. Vaste planten zoals de guldenroede, leverkruid en flox staan er apart bij elkaar. Deze planten moeten natuurlijk ongestoord kunnen groeien. Bloemen plukken is het mooiste dat er is Veel bezoekers die hier komen hebben nog nooit een boeket geplukt.

 

Op de contact pagina staat hoe u en wanneer u de pluktuin kunt bekijken en wanneer u dus zelf een schitterend boeket kunt samenstellen. Mocht dit niet lukken dan kunt U worden geholpen met het snijden.